Udlånsværktøjer Sundbystræde

Velkommen til udlåndværktøjer KUN Sundbystræde !

Husk at siden, inden længe, får nyt navn/webadresse ! Adressen skifter til www.pc-hjælp.dk

Jeg har et hav af, både elektrisk/trykluft, men også almindeligt håndværktøj som jeg gerne låner ud til beboerene her i Sundbystræde. Jeg er jo automekaniker af uddannelse, så en stor del af mit værktøj egner sig også til bilreperationer. Herunder en delvis fortegnelse, i hvert fald, af de elektriske maskiner/værktøjer. Jeg bliver aldrig færdig hvis jeg skal beskrive alt håndværktøjet i detaljer. Har du brug for at låne noget, ja, så kontakt mig endelig før du går i byen og køber noget som du måske kun får brug for en' gang ! Billederne er eksempler, sådan forstået at de viste værktøjer/maskiner ikke nødvendigvis er svarende til dem jeg har.


Hvis I/du ønsker at låne noget af værktøjet her kan jeg kontaktes, enten ved døren i 26-2. eller på mobil 21267448, og måske mail cs@jbr.dk, hvis man har den mulighed. Det vil altid være mest sikkert at sende mig en SMS, eller en mail. Disse muligheder er åbne døgnet rundt, og man kan være sikker på at jeg tjekker min mail/SMS flere gange dagligt. Ringer man til en telefon som ikke bliver besvaret, ja, så vender jeg selvfølgelig tilbage straks lejligheden byder sig.

Kontaktmuligheder

Carsten Sørensen:

Mobil: 21267448

Mail:   cs@jbr.dk

Sundbystræde 26-2.

Stor borhammer med tre meget lange betonbor. Kan nå igennem de fleste vægge.

Stor kapsav (skal stå på bord) som kan skære i mange vinkler i lige fra regler' til små tynde lister.

Rystepudser. Et rigtig godt værktøj til alverdens slibning af bordplader, vægge, bil, og meget andet. Ligesom til de andre maskiner må man selv anskaffe slibepapir.

Almindelig håndstiksav. Kan bruges til mange forskellige materialer, alt efter hvilken klinge man monterer

125 mm. akku-vinkelsliber som kan bruges overalt. Den kan, også som savene, bruges i/på mange forskellige materialer alt efter slibe/skæreskive. Anskaffelse/køb af de rigtige skiver må man selv afholde. Er selvfølgelig gerne med på råd.

Akku. bore/skruemanskine med to batterier og lader. Moment & boreindstilling. Et meget universalt og uundværligt stykke værktøj til rigtigt mange opgaver.

Stor håndholdt rundsav. God til plader i forskellige materialer. Den har en temmelig grov klinge, så skærer man "pæne plader" skal man lige passe på hvilken side man skærer fra. Altid den pæne side nedad.

Man skal lige holde sig for øje at det beskyttelsesudstyr som er nødvendigt under brug af de fleste maskiner her IKKE er noget jeg udlåner. Det udstyr må man selv sørge for, men det er da også til overkommelige priser. De, klinger, skiver masker, briller, bor mm. kan købes billigt, enten hos Harald Nyborg, eller i Jem & Fix. Glem ikke at benytte det.

Alt brug af maskinerne er selvfølgelig på EGET ansvar !

Er man i tvivl om noget, ja, så spørg løs !

Trykluftværktøjet er ikke med her fordi det

måske er mindre relevant. Forlængerledninger/kabeltromle/luftslanger er der naturligvis også mulighed for at låne

Eksempler på billigt beskyttelsesudstyr fra Harald Nyborg. Klik i logoet her for priser mm:

Eksempler på billige slibeskiver fra Harald Nyborg.

Klik i logoet her for priser & sortiment mm:

Eksempler på billige bor fra Harald Nyborg mm. Klik i logoet her for priser & sortiment:

Eksempler på billige slibeartikler fra Harald Nyborg.

Klik i logoet herunder for priser mm:

Sækkevogn med udfaldsramme. Sådan en kan vi alle jo få brug for. Vi har den "i klædeskabet" oppe på taget, så den er hurtig at få fat i.

Det er bare at ringe på 21267448, eller på mail: cs@jbr.dk.

Her kan der "gå et lys op for dig" !

Forstået sådan at her er en projektør som kan lyse det halve af byen op. Nok lidt overdrevet, men den er, bl.a. god til tapet/malearbejde, hvor godt lys er en forudsætning for et godt resultat. Projektøren bruger 220 volt, og er en forlængerledning påkrævet

finder vi også ud af det !

Se Sundklubbens side ved at klikke HER