Sundklubben

Velkommen til SUNDKLUBBEN ! Oppe på taget.

Husk at siden, inden længe, får nyt navn/webadresse ! Adressen skifter til www.pc-hjælp.dk

Klubben er endnu ikke etableret.

Siden er derfor under opbygning.

Klubbens formål er, bl.a. at udnytte at vores tre dejlige tagtarasser til hyggelige sammenkomster.

Se billeder fra vores fantastiske Skt. Hans aften 2023 længere nede på siden !

Er den nu også gennemstegt ?

Nu har jeg altså "tyvstjålet" dette gode billede fra Facebook ! Håber ikke at ejeren har noget imod det ! Jeg bruger det her for at gøre opmærksom på, for dem som ikke allerede ved det, at tagtarasserne her kan udnyttes til mange forskellige formål, ja, endda studenterfester. Tillykke med huerne, og tak for besøget !


Se lige her:

Det er naturligvis ikke meningen at dette indhold skal ligge som

"en underside" på min hjemmeside. Der hører den bestemt ikke hjemme, og samtidig er sandsynligheden for at nogen overhovedet finder den nærmest lig nul.! Indtil videre må vi så se om vores nye Facebookside falder i god jord, og bliver brugt efter hensigten nemlig til info, men ikke mindst sjove/gode indlæg fra beboerene. Hvis det viser sig at den ikke vil blive brugt så flittigt som det var hensigten, da Teresa etablerede den, kan det da godt være at der kommer "en helt egen hjemmeside" til. Der er allerede reserveret et domæne til den, og det hedder

www.sundbystræde.dk.

Ved ibrugtagning af denne er der dog ikke mulighed for andre end bestyrelsen/formanden der bestemmer hvad siden skal indeholde, og det kan jo også være ganske godt til info. Der vil selvfølgelig blive mulighed for at tage indlæg op fra beboerne, men så skal de lige forbi bestyrelsen først. Det vil være muligt at lave en hel side for sig som kunne hedde "inputs fra beboerne". Siden kan også sagtens køre sideløbende med Facebooksiden !

Jeg griller ALT ! Det er jo mine egne råvarer !

Ja, kvinder kan være så' urimelige. Manden kigger jo bare !!

Nu er jeg sgu' nok også i risikozonen for at få

"en på tomaten" !

Skt. Hans Sundbystræde 2023:

Jeg er ked af at det samme billede er med her to gange, men det er pokker til arbejde at lave om på det, så det må være. Undskyld til Kurt ! Det var bestemt heller ikke meningen at understrege at du "fumler" med din telefon dobbelt tydeligt. 

Det skal jo helst være "en hyggeklub" med alt hvad dertil hører !

Det her MÅ bare ikke ske !!!!

En fornuftig stor ildslukker, eller flere, må vi vist hellere sørge for der hvor vi skal bruge en grill. Vi bliver nødt til at spørge boligselskabet til råds også omkring brandsikkerhed.

Skulle det, meget mod forventning, gå så galt er ham her, og alle hans kamerater, meget velkommen ! Vi har jo heldigvis vandet tæt på ! Håber aldrig at det

går så galt !

Skumslukker ca. 650,- Kr.

Forløbigt kan klubben kontaktes via Carsten på, enten 21267448, eller, helst pr. mail på cs@jbr.dk

Man har jo lov til at tænke sig lidt om ! Selv om man bruger en gasgrill kan man sagtens komme galt afsted. Se en lille video ved at klikke i "flammebilledet" her til venstre. Dette viser tydeligt at man ikke skal tildække hele grillfladen med alufolie, og samtidig pensle emnerne med olie. Lige så snart der kommer rigtigt gang i den løber olien, selv sagt, ditekte ned i grillens varmelegme (flammer) og det fører naturligvis til et flammehav som kan være svært at slukke igen. Her bruger man endda vand til slukningen, hvilket også kan være farligt ! I stedet bør man bruge en "kulsyreslukker". Det er jo lidt voldsomt at "fyre en hel ildslukker af" for den lille brands skyld. Der findes heldigvis nogle små ildslukkere (som spraydåser) som er beregnet lige til det samme. Det mindste man kan gøre for sikkerheden er da at ha' sådan et par stykker klar altid. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade her, men det er da også kun fordi de tog det roligt.

Hvordan får vi så penge til det ?

Et stort spørgsmål er om vi skal bruge/købe tre grille så der bliver en til hver tagterasse ?

Om vi får boligselskabet til at hjælpe os økonomisk med dette skal man nok ikke regne med, men det skal da forsøges. Hvis ikke, ja, så er der kun beboernes lommer tilbage. Der vil jo nok være nogen i mellem som siger, den/disse kommer vi da aldrig til at benytte, så hvorfor skulle vi være med til at betale det ? Hvis man, på forhånd ved at man aldrig vil komme til at benytte sig af muligheden er det da til at forstå hvis man ikke vil være med til at betale, men hvad gør vi så ? Det forventes, at der inden særligt længe, bliver afholdt et møde mellem formand Kurt Ødegård, Evy Tvelling, og undertegnede så vi kan komme videre med projektet. Det varer jo nu ikke så længe før vi kan begynde at bruge grill !


Venligst Carsten Sørensen 26-2.

Forslag til denne side er meget velkommen !

Kontakt Carsten, helst på mail:

cs@jbr.dk eller mobil: 21267448

Klik i logoet herover for at komme til vores afdeling

Ret til ændringer forbeholdes. Siden er sidst redigeret den 28. Juni  2023

Har man lyst til at se/høre

lidt sjov & ballede så klik HER