IT Tekniker

Velkommen til IT Tekniker

Nu kan vi også tilbyde reparationer af alt IT udstyr, samtidig med salg af tilbehør, og ikke mindst, salg af brugte og eftersete computere.

Samarbejdet går, i al sin enkelthed, ud på at man henvender sig til mig, eller direkte til Brian på tlf. 20105386. Mail:  b@berthou.dk. Mine kontaktoplysninger findes på forsiden. Jeg vil selvfølgelig, når/hvis, der er brug for det, selv tale med Brian om problemet, og eventuelt selv fragte emnet hjem til hans værksted, og naturligvis tilbage igen. Brian arbejder med faste priser, hvilket vil sige at man får en forhåndspris, eller en pris når har kigget på problemet. Så har vi, i fællesskab, mulighed for at finde ud af om det er "en dødsdom", eller om det kan betale sig at reparere. Det skal lige tilføjes at Brian, ligesom jeg, også gerne kommer hjem til dig/Jer og udfører sit arbejde hvis det er fysisk muligt. Kommer man ud i at "problembarnet" skal udskiftes er Brian, som sagt, også leveringsdygtig i gode brugte, fortrinsvis bærbare computere som altid er eftersete og fuldt opdaterede. De er ligeledes, alle preinstallerede med MS Windows.

Brian har, i mange år, arbejdet som IT tekniker, og har derfor stor erfaring inden for feltet. Vores samarbejde kom faktisk i stand da jeg, for nylig, havde et teknisk problem med min egen computer som jeg ikke havde evner til at løse selv. Det er ingen skam at indrømme dette. Jeg er en, efter min mening, kompetent bruger/underviser i det daglige brug af en computer, og mere har jeg heller ikke lovet nogen. Jeg, og også Brian, forventer os meget af dette nye samarbejde, og håber at det bliver til glæde for både mine nuværende og fremtidige kunder, da vi nu spænder meget bredere.

Her er vi vist ude i noget som ikke kan betale sig at reparere, eller?


Hvad med "en trådløs mus" ?