Diverse tilbehør sælges

Velkommen til tilbehør sælges

Klik "end" for at komme til bunden af siden

Det skal lige fremhæves her at jeg ikke sender delene på denne side uden forudgående aftale. Da dette ikke er en netbutik er man nødt til at kontakte mig omkring hvordan vi handler. Jeg tager selvfølgelig mod mobilepay. Kontooverførsel er også en mulighed. Der vil løbende komme "nye, brugte, og ikke brugte" varer på hylderne.

De første ting handler om netværksudstyr.

_____________________________________________________________________________

Denne D-Link-DAP-1325 netværksforstærker kan hjælpe dig med at få rækkevidden på dit Wifi helt ud i krogene i din bolig

Den er helt ny og ubrugt. prisen ligger lige omkring 270,- Kr.  almindelig handel, min pris er kun 100,- Kr.

Sendes gerne, modtager betaler portoen.

_____________________________________________________________________________

Næst, en splinterny HP DeskJet printer

Fabriksny HP 3760 DeskJet i original emballage. Har kun været pakket ud, og tilsluttet en' gang. Mangler en sort blækpatron (HP 304). Manglede da den blev pakket ud. Kvittering medfølger.

Pris 200,- Kr. Sendes ikke ! Kan afhentes på min adresse. Se forsiden.

_____________________________________________________________________________

Så en rigtig GARMIN GPS til bil/MC

Pris kun 200,- Kr. inkl. fuldt opdateret software. Vil man også ha' opdateret kortet, klik i GARMIN Logoet her til venstre.

Fejlfri Garmin NÜVI 200 GPS med 100% opdateret software (dog ikke kort) Brugt, men virker perfekt. Kortet er af en lidt ældre udgave, men ikke værre end den sagtens kan bruges. Ved godt at der er GPS i mange nyere køretøjer, men der er vist flere hvor der ikke er. Samtidig er der også mange som, i dag, bruger deres mobiltelefoner, og det er også helt fint, men der ligger alligevel en vis fare i det hvis man gerne vil følge lidt med i kortet mens man kører. Denne sættes fast helt oppe i forruden, og er derfor nem at se/følge. Et virkeligt godt køb til prisen. Kan selvfølgelig også bruges på motorcykler/knallerter hvis man er lidt fiks på fingrene.

_____________________________________________________________________________

Sikkert internet overalt

Priser fremgår af listen herover.

Med alle disse enheder kan man komme på internettet. De fire til venstre er, som det kan ses, alle USB enheder, og de bruges fortrinsvis i stationære computere som normalt ikke har indbygget

trådløst netværkskort.

De to enheder til højre (Mauma Ryoko) udgør det faktisk som en Wifirouter. Det vil sige at man kan bruge den overalt, også i fly. Derved sikre man også at man ikke får virus ved at bruge de gratis internetforbindelser som findes mange steder, så som hoteller, lufthavne, cafeer, og mange andre steder. Der kan godt være flere computere tilkoblet på samme netværk. For alle disse enheder gælder selvfølgelig at man skal bruge et SIM kort til mobilt bredbånd.

De er alle brugte, men for dem gælder også at de alle virker perfekt, og kun bliver solgt fordi jeg midlertidigt har boet et sted uden antenne, og internetinstallation.

_________________________________________________________________________________________

USB drev med en fantastisk størrelse, nemlig hele to TB, velegnet til f.eks, backup.

Kun 95,- Kroner/stk.

PC skærme asorteret flere størrelser, alle fladskærme.

Kun 200,- Kroner/stk.

Mus som en tro kopi af en porche. Kun få stk. tilbage !

Kun 50,- Kroner/stk.

_________________________________________________________________________________________

Jeg har mange flere ting til salg, så som mus, tastature, skærme, laptops, desktops o.m.a. Dette kommer på løbende efterhånden jeg får fundet det frem og taget nogle billeder. Man er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for at høre hvad jeg har på lager.

Klik "home" for at komme til toppen af siden