Diverse tilbehør sælges

Velkommen til tilbehør sælges

Klik "end" for at komme til bunden af siden

Husk at siden, inden længe, får nyt navn/webadresse ! Adressen skifter til www.pc-hjælp.dk

Det skal lige fremhæves her at jeg ikke sender delene på denne side uden forudgående aftale. Da dette ikke er en netbutik er man nødt til at kontakte mig omkring hvordan vi handler. Jeg tager selvfølgelig mod mobilepay. Kontooverførsel er også en mulighed. Der vil løbende komme "nye, brugte, og ikke brugte" varer på hylderne.

Kun 75,- kr. afhentet

Har du en stationær computer (Desk Top) har du måske brug for et kamera med mikrofon til at montere (intet stort arbejde) på toppen af din skærm, eller ? Det er absolut nødvendigt hvis man skal ha' fuldt udbytte af f.eks Skype. Der er ikke ret meget ved at kunne tale sammen via computeren hvis ikke man kan se hinanden. Så kan man jo lige så godt tale i telefon. Kameraet giver selvfølgelig også mulighed for at deltage i "videomøder/seminarer". Det er meget nemt at montere. Man sætter/stiller blot kameraet på toppen af skærmen, og tilslutter det medfølgende USB kabel til computeren. Det fungerer umiddelbart, og skal ikke bruge nogle særlige programmer/software. Kameraet kan selvfølgelig både vise videobillede, men også tage enkeltbilleder hvis man står og mangler et "profilbillede"!

Nogle kan være nervøse for at hackere vil kunne se hvad der foregår via kameraet. Jeg kan da roligt sige at "det er en skrøne"! Er man nervøs for det er det ikke nødventigt at klistre linsen til med gaffatape når det ikke benyttes, ej heller at fjerne stikket. Kameraet har nemlig "en lille klap" som kan skydes for når det ikke bruges. S----smart bøv !

De næste ting handler om netværksudstyr.

Denne D-Link-DAP-1325 netværksforstærker kan hjælpe dig med at få rækkevidden på dit Wifi helt ud i krogene i din bolig

Den er helt ny og ubrugt. prisen ligger lige omkring 270,- Kr.  almindelig handel, min pris er kun 100,- Kr.

Sendes gerne, modtager betaler portoen.

Næst, en splinterny HP DeskJet printer

Fabriksny HP 3760 DeskJet i original emballage. Har kun været pakket ud, og tilsluttet en' gang. Mangler en sort blækpatron (HP 304). Manglede da den blev pakket ud. Kvittering medfølger.

Pris 200,- Kr. Sendes ikke ! Kan afhentes på min adresse. Se forsiden.

Så en rigtig GARMIN GPS til bil/MC

Pris kun 200,- Kr. inkl. fuldt opdateret software. Vil man også ha' opdateret kortet, klik i GARMIN Logoet her til venstre.

Fejlfri Garmin NÜVI 200 GPS med 100% opdateret software (dog ikke kort) Brugt, men virker perfekt. Kortet er af en lidt ældre udgave, men ikke værre end den sagtens kan bruges. Ved godt at der er GPS i mange nyere køretøjer, men der er vist flere hvor der ikke er. Samtidig er der også mange som, i dag, bruger deres mobiltelefoner, og det er også helt fint, men der ligger alligevel en vis fare i det hvis man gerne vil følge lidt med i kortet mens man kører. Denne sættes fast helt oppe i forruden, og er derfor nem at se/følge. Et virkeligt godt køb til prisen. Kan selvfølgelig også bruges på motorcykler/knallerter hvis man er lidt fiks på fingrene.

Priser fremgår af listen herover.

Sikkert internet overalt

Med alle disse enheder kan man komme på internettet. De fire til venstre er, som det kan ses, alle USB enheder, og de bruges fortrinsvis i stationære computere som normalt ikke har indbygget trådløst netværkskort.

De to enheder til højre (Muama Ryoko) udgør det faktisk som en Wifirouter. Det vil sige at man kan bruge den overalt, også i fly. Derved sikrer man også at man ikke får virus ved at bruge de gratis internetforbindelser som findes mange steder, så som hoteller, lufthavne, cafeer, og mange andre steder. Har man behov for at se TV, er det også muligt. Her skal man så "caste" TV signalet, enten fra en smartphone, en tablet, eller en PC, op til TVet. Der kan godt være flere computere, tablets eller smartphones tilkoblet det samme netværk. For alle disse enheder gælder selvfølgelig at man skal bruge et

SIM kort til mobilt bredbånd.

De er alle brugte, men for dem gælder også at de alle virker perfekt, og kun bliver solgt fordi jeg midlertidigt har boet et sted uden

TV-antenne, og internetinstallation.

Udsolgt

USB drev med en fantastisk størrelse, nemlig hele to TB, velegnet til f.eks, backup.

Kun 95,- Kroner/stk.

PC skærme asorteret flere størrelser, alle fladskærme.

Kun 200,- Kroner/stk.

Mus som en tro kopi af en porche. Kun få stk. tilbage !

Kun 50,- Kroner/stk.

KUN 2 TILBAGE

Jeg har mange flere ting til salg, så som mus, tastature, skærme, laptops, desktops o.m.a. Dette kommer på løbende efterhånden jeg får fundet det frem og taget nogle billeder. Man er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for at høre hvad jeg har på lager.

Klik "home" for at komme til toppen af siden