Velkommen til AUDI A3 1,8 TURBO !

INTERCOOLER 150 HK

AUDI A3 8L 1,8 turbo (150 hk/110 KW) aut. Årgang 2000  

Nu "Prisregulering" !

Pris 24.900,- Kr. med nævnte tilbehør !

Tilbehør som følger med:


4 vinterhjul på originale alufælge (ca. 50% mønster), THULE Tagbøjler, Lygtebom med nummerplade, Cykelstav til anhængertræk.

Sådan ser de originale AUDI fælge ud = Vinterhjul.

________________________________________________________________________________________________________________________

En lille historie vil jo nok også være på sin plads:

Jeg har haft bilen siden 21/9-2012. Jeg har været meget glad og tilfreds med den. Jeg er så heldig at jeg selv er automekaniker, og derfor har været i stand til at løse de fleste tekniske udfordringer som der jo kommer på alle biler hen ad vejen. Jeg havde ellers besluttet at den bil skulle jeg begraves i, men det holdt altså ikke. Årsagen til at jeg nu skifter alligevel er at jeg har fundet min drømmebil nummer to ! Jeg er så uheldig at ha' fået min ryg fejlopareret for omkring 15 år siden, og har faktisk været førtidspensionist lige siden. Derfor SKAL jeg ha' en bil med automatgear. Dette gør den bestemt heller ikke mindre sjov. Hvad aceleration angår vil jeg vove at påstå at INGEN kan skifte manuelt gear så hurtigt som den kan ! Den skifter faktisk lige så hurtigt som man kan gøre i en moderne rallybil. Mange, især unge, er lidt forskrækkede lige så snart man taler automatgear, men det er jo bare fordi at vi i Danmark, altid har været lidt konservative netop på det punkt.

Hvis man lige lægger mærke til hvad man helst vælger i feks. USA, ja, så er der ingen tvivl nemlig automartgear.Derovre er en bil med manuelt gear faktisk en sjældenhed.

Selv i biler, med en tre firehundrede HK. eller mere, bruger man det.


Nu faldt jeg så over en SAAB 9-3 - 2,0 aut, også med TURBO, og måtte altså slå til.

Tilbage til min tro tjener gennem de mange år. Den har jo nogle kilometer på bagen, men forhandleren som jeg købte den af sagde til mig at der var kommet en brugt motor i lige før jeg købte den, og den havde kørt ca. 100.000 km. mindre end bilen. Nu er det desværre sådan at det har jeg ikke andet bevis for end forhandlerens ord. Den forhandler, Lumbye Biler i Nykøbing F, har jeg så meget tillid til så jeg godt tør tro på ham.

Jeg har faktisk også arbejdet på hans værksted et halvt års tid.

Vi skiltes som gode venner da jeg fandt et bedre lønnet job i feriebranchen.


Hvad bilen ellers angår har jeg altid forsøgt at holde den så original som overhovedet muligt. Der er faktisk kun nogle få ting som skal ændres hvis man vil ha' bilen HELT original, men det tar' vi lige en snak om. hvad kørsel generelt angår har den faktisk altid kørt perfekt. Den er jo lidt sjov at køre i, også inde i byerne. Det er altid den der kømmer først frem i gaden når lyset skifter til grønt. Lige så hamrende hurtig den er, når man skyder den af, lige så stille og rolig er den på landevejen. Det er også altid rart at ha' lidt ekstra kræfter når man skal overhale. Jeg har nu aldrig kørt "dørtræk" i den, men blot kørt som de fleste andre. Der er alligevel utroligt at man aldrig har fået en fartbøde. Som jeg plejer at sige, hellere en fartbøde end en parkeringsbøde ! Så føler man da at man har fået lidt for pengene ! Noget går altid i stykker på en bil, og det dyreste som jeg har ofret på den er en ny turbolader. Det var bestemt ikke fordi den gamle "sprang i luften", men udelukkende fordi den var blevet så utæt i lejerne at den begyndte at brænde motorolie af. 

Tro mig, den er værd at se, og få en prøvetur i ! Kun seriøse henvendelser !

Pris, plus  omregistrering & nummerplader:

kun 24.900,- Kr.

Bilen SKAL omregistreres ved handel !

Kan dog også afhentes uden indregistrering.

Husk prøveplader, eller anden transport.

Bilen kan ses/prøves hos:

Johnnys Auto Sdr. Ørslev. Se www.johnnys-auto.dk

Al henvendelse KUN til mig ! Carsten Sørensen Mobil 21267448 Mail cs@jbr.dk

Siden er sidst redigeret den 26. November 2022

TURBOEN er udskiftet