Valg af Computer

Velkommen til valg af Computer

Husk at siden, inden længe, får nyt navn/webadresse ! Adressen skifter til www.pc-hjælp.dk

Vil du ikke ofre det er splinterny koster, ja så har vi jo heldigvis REFURB.

Klik i logoet herover for at se

hvad de har at byde på

Sådan skulle det gerne blive !

Står din, gamle og trætte, computer til at

redde ? Ja, alt kan laves, men man skal tænke sig rigtigt godt om inden man begynder. Det er lidt ligesom med gamle biler. Her er problematikken sammenlignelig. Har du en ældre bil som måske behøver en ny kobling, og en bremsereperation hele vejen rundt, ja, og så måske også fire nye dæk. Kan den bære en reparation til ca. 30.000 kroner ? I mange tilfælde nej. Det er noget risikabelt at ofre så mange penge på en bil som måske har kørt 200.000 kilometer, og forvente at der ikke kommer yderligere dyre reparationer til. Her kan man, meget vel, blive låst så man bliver nødt til at beholde dyret, uanset hvad.

Det samme gælder for en computer.

Køb af computer er noget man bør/skal overveje grundigt. Skal man købe en bærbar, eller en stationær. Hvilket mærke skal det være. Hvor stor en skærm behøver man. Har man noget krav om indbygget kamera. Har man behov for en printer, og så videre og så videre. Her er det jeg også gerne vil være rådgiver for dig/Jer, og gøre mit til at du/I træffer det mest fornuftige valg. Det er jo som oftest for sent når først den står hjemme i stuen, og man er begyndt at bruge den. Man kan heldigvis også gøre en god handel ved at købe brugt/renoveret IT. Det er, som oftes firmaer som opkøber materiel fra større virksomheder, enten fordi de udskifter hele systemer på en' gang, eller virksomheder som går konkurs. I det første eksempel (udskiftning) kan man så sige, er det ikke bare noget gammelt bras ? Nej, bestemt ikke. Det der direkte er sygt bliver kasseret, og måske brugt til reservedele. Der er jo altid nogle "guldkorn imellem dels fordi at virksomhederne har helt nye enheder på lager til løbende udskiftning, men også fordi at flere enheder kan være ret nye fordi de bliver udskiftet hen ad vejen. Der er to firmaer som handler med brugt IT, og som jeg godt tør sige god for. Det ene hedder REFURB, og det andet hedder BRUGTE COMPUTERE. Du kan finde links til dem begge på siden

"Diverse Reklamer og Reservedele" 


Når du køber en computer er den, som regel, installeret med en eller anden udgave af Microsoft Windows.

Man skal huske at uanset hvilken Windows version man får med er det ikke ensbetydende med at der følger en såkaldt "Officepakke" med. Det er et program (faktisk flere) som de fleste nødigt vil undvære. Pakken indeholder blandt andet programmet Word som er et uundværligt tekstbehandlingsprogram. Næst indeholder den også programmet Excel som er et såkaldt talbehandlingsprogram/regneark som ligeledes, efter min mening, er helt uundværligt. Disse to programmer er nok dem de fleste almindelige brugere køber pakken for. Den indeholder også flere andre nyttige programmer, men det er mest meget øvede brugere som efterspørger disse.

Læs mere om Officepakken ved at klikke i de tre logos herunder. På siden man kommer ind på vises også prisen på den aktuelle udgave. Der findes en anden mulighed, nemlig at man køber det via abonnement (Dog kun Microsoft). Dette er nok den billigste form/udgave til at begynde med. Man kan så, hen ad vejen, beslutte om man vil købe det til ejendom. Dette er selvfølgelig billigere på længere sigt.

Det er dog også muligt at få et "Officelignende" program helt gratis. Det hedder "Open Office" og er kompatibelt med Microsoft Office. Det vil sige at hvis man laver en fil i Microsoft Word, kan den umiddelbart både læses og redigeres i Open Office, og omvendt. Så kan man sige, hvorfor gør alle ikke det ? Ja, hvorfor egentlig ?

Microsoft Office 365 er en udgave som man køber på abonnement, altså ikke til ejendom. Det koster i omegnen af 70,- kr./md.

Her skal man lige være OBS på at man kan købe en originalt Microsoft Officepakke 2021, dansk for under 200,- kroner "til ejendom". Set i forhold til ca. 850,- kroner pr. år for 365eren, ja, så ved jeg da godt hvad jeg ville gøre.

En "gratis udgave som kan "næsten" det samme, og er kompatibelt med flere andre produkter.

Et Microsoft Office 2021 til en' pc kan nu købes til under 400,-Kr.

Vil man ha' det til rigtigt små penge kan man købe et Office 2019 for kun 149,- Kr.

Så bliver det da heller ikke billligere !

Se hvor det kan købes til de priser på siden Diverse Reklamer og Reservedele. Klik her

Nyhed !

Der er nu oprettet en ny side som hedder

"Tips"

Klik i den glade pære til venstre, eller vælg siden på menulinjen i toppen her.

Få mulighed for at få hjælp online. Sådan forstået at jeg, i mange tilfælde, kan hjælpe dig/Jer hjemmefra. Netop dette gratis program kan være en stor hjælp for både mig og, ikke mindst mine kunder, for at få hjælp til diverse småting med det samme. For sikkerhedens skyld kan det kun bruges forudsat at vi begge har programmet, men også at vi "har hinanden" i telefonen når det bliver brugt. Kort tid efter at vi har brugt det skiftes adgangsoden automatisk, så jeg har/får IKKE mulighed for at komme ind på din/Jeres computer efterfølgende. Man kan klikke i logoet herover hvis man ønsker at downloade og installere det selv. men pas på. der kan nemlig godt være nogle "falddruber" i det.

Det skal lige tilføjes at min hjælp, ad denne vej.

ikke koster noget !

Microsoft Office indhold