Refurb IT Genbrug

Er din økonomi lidt stram, eller ønsker du ikke at binde store summer i IT udstyr?

Så kan du ganske roligt købe brugt/ny computer og andet IT udstyr hos Refurb uden at betvivle kvaliteten. Jeg har, talrige gange, købt/skaffet brugte computere fra Refurb til mine kunder. Der har aldrig været problemer med nogle af dem, og de lever fuldt op til den tekniske beskrivelse der vises på deres hjemmeside. Har man ikke selv lyst til at binde an med onlinekøb, ja så tager vi en snak omkring ønsker/krav til den nye computer, stationær eller bærbar, så bestiller jeg den/det helt rigtige til dig og dine behov. De fleste computere leveret fra Refurb er preinstalleret med Windows 10, som er det seneste operativsystem fra Microsoft.

 

__________________________________________________________________________________

Er det ikke usikkert, at købe brugt?

 

Når du handler med os, får du altid 2 års reklamation og 14 dages fuld returret. Præcis, som når du køber nyt – men hos Refurb får du endda 12 måneders garanti. Det er din forsikring for at få en oplevelse, som den du kender fra andre køb.

 

Refurb har et moderne og professionelt setup for datasletning. Med andre ord, så er alt data fra tidligere brugere slettet – med garanti.

 

Vi er desuden ”Microsoft Authorized Refurbisher”, som én af blot to virksomheder i Danmark. For dig betyder det, at du handler med en virksomhed, som altid lever op til Microsofts krav og regler, hvad angår ”refurbishment” og licensering af genbrugt IT udstyr.

 

Udviklingen inden for IT sker fortsat i samme hurtige tempo, men overstiger rent faktisk langt de flestes behov. Systemkravene til Microsofts nyeste Officeprogram dækkes således af computere, der er helt op til 7-8 år gamle.

 

For at sikre gennemsigtighed omkring varens tilstand og udseende anvender Refurb et gradueringssystem fra A+ til C. A+ er bedst og vurderes ud fra en række kriterier, herunder kosmetisk stand, performance, batterikapacitet, m.m.

 

Kilde: Refurb.

__________________________________________________________________________________

 

Vision og mission

 

Hos Refurb er vi båret af, at alle skal vinde. Vi tror på, at du vinder ved, at få et kvalitetsprodukt til en bedre pris – det vinder miljøet helt sikkert på – og vi vinder, når du er tilfreds. Derfor arbejder vi ud fra en vision om at gøre en forskel.

Visionen bag Refurb

 

At være holdningsdannende spydspids for grøn cirkulær økonomi inden for IT branchen for derigennem, at minimere det miljømæssige fodaftryk på verden ved at skabe en bæredygtig forretning baseret på genbrug.

Mission for Refurb

 

Refurb ApS har som mission, at skabe forretningsmæssig gevinst gennem:

1. Value recovery

2. Konkurrencedygtigt salg af genbrugt IT og forbrugerelektronik til private, offentlige og erhverv.

3. Reducering af miljøbelastningen ved at nedbringe behovet for produktion af ny IT og forbrugerelektronik

4. Genanvendelse af den del af produkterne, der ikke kan genbruges gennem salg

 

Kilde: Refurb

__________________________________________________________________________________

Ønsker du at se meget mere på firmaets egen hjemmeside kan du klikke i deres logo øverst til venstre på denne side, eller i billedet herunder.

____________________________________________________

CCH-2018