Mine Forudsætninger

Mine Forudsætninger

Mine Jobs Gennem Tiden:

 Jeg har, gennem et langt liv på arbejdsmarkedet, været ansat mange steder hvor brug af en computer var en forudsætning for overhovedet at kunne bestride disse jobs. Først i autobranchen som mekaniker (min uddannelse), senere som værkfører, også i autobranchen.

Jeg var så, i en årrække, ansat hos Dansk FolkeFerie (Marielyst FerieCenter). Først som vedligeholdelsesmedarbejder. Dette under hele renoveringen af FerieCenteret. Her blev jeg så senere Centerchef. Efter nogen tid som sådan, blev jeg tilbudt den samme stilling i Rødhus Klit FerieCenter i Nordjylland. Den post havde jeg i tre år.

Senere blev jeg miljøkonsulent på Feddet Camping ved Fakse. Der blev jeg så også konsulent for bygherre ved en stor om/tilbygning af campingpladsen.

En tur, på nogle år, var jeg ansat i et firma som handlede med autotilbehør og reservedele. Her var der også utroligt meget brug for kendskab til EDB.

Så blev det igen tid til jobskifte. Denne gang tilbage til noget jeg kendte, bare under lidt andre forhold. Jeg blev ansat som leder i et helt nystartet feriehusudlejningsbureau på Marielyst (Feriepartner Marielyst). Her var jeg med til hele opstarten af EDB anlæg, og kontorhold.

Fra dette job blev jeg desværre førtidspensioneret på grund af en opslidt ryg. Dette stammer, næsten helt sikkert, fra min tid som automekaniker. Der fandtes slet ikke det udstyr og de hjælpemidler, dengang jeg startede som mekanikerlærling, som der gør i dag. For mange skæve og tunge løft giver helt oplagt en overbelastning af ryggen. Det gør det jo heller ikke bedre at man er/var lidt lang i kroppen.

Dette faktum har så gjort, når jeg ikke kan lave noget fysisk arbejde, at jeg jo lige så godt kan udnytte det jeg kan, og om muligt hjælpe andre. Hvis der så samtidig kan blive en lille ”ekstra skilling” ud af det, ja så pynter det jo lidt på det forholdsvis lave beløb man får udbetalt med den stillingsbetegnelse som jeg har fået nu.